Family

Mijn filosofie 

Elke dag in jullie leven doen zich ontzettend veel bijzondere, emotionele maar ook gewone momenten voor. De ene keer is het dat eerste stapje, een andere keer een dikke knuffel die je krijgt. En hoe vaak worden die dagelijkse momenten van jullie als gezin vastgelegd? Het is dan ook een eer voor mij om dat moment elke keer voor anderen vast te mogen leggen. 

Ik vind het belangrijk dat jullie jezelf herkennen in de foto's, dat jullie je eigen kind herkennen, ik hou van een spontane manier van fotograferen zodat jullie jezelf kunnen zijn. Ik fotografeer de kleine momenten, de grote momenten, details, portretten en de allergrootste glimlach of de dikste traan. Allemaal vanuit een artistiek oogpunt, zodat het verhaal van jullie dag tot in een serie verteld wordt. En of dat nou bij jullie thuis binnen is, of buiten op een mooie plek, als jullie jezelf kunnen zijn, wordt dat een ontzettend waardevolle serie. 

Wanneer je enthousiast wordt van mijn website, de beelden die ik maak, en de series die hier zijn neergezet, dan is de kans groot dat we een match zijn! 

Oh my goodness!! Ontzettend bedankt voor de super ontspannen sfeer waarin je ons hebt vastgelegd, ongelooflijk hoeveel prachtige beelden en sferen je hebt vastgelegd van ons gezin. Het doet me echt veel dat we deze bijzondere periode hebben kunnen vangen, het hebben gevierd!

A & K

Dais. Ik zit half te janken achter mijn laptop. Ze zijn zooooo mooi. Hoe heb je dit gedaan? Het is een verhaal. Ik ben gewoon speechless. De kleuren zijn zo mooi. Echt het is prachtig, dankjewel voor dit mooie cadeau wat je me hebt gegeven. Ik ben mindblown. 

Karin & Paul

Dais, wat zijn ze prachtig! Echt zoo ontzettend leuk ook met onze jongens, ik ben hier zo ontzettend blij mee. Ik kan niet wachten om straks ook met ons kleine meisje er bij van die prachtige plaatjes te kunnen maken

Eva

mooie woorden

Prijzen

Ik ben er voor liefdevolle gezinnen, zoals dat van jullie. Ik leg jullie vast op een Lifestyle manier zodat jullie jezelf kunnen zijn, en jullie jezelf zullen herkennen op de foto's. Samen maken we de mooiste foto's die jullie voor altijd zullen blijven herinneren aan een bepaalde fase in jullie leven. 

Dit is een fotoserie die je jezelf cadeau doet. Dit is de herinnering van jouw gezin. Dit verteld jullie verhaal. Een super gewone dag, De routine van jullie dag(deel) leg ik vast. Een dag in je pyjama, croissantjes eten op zondagochtend of een boek lezen en samen dansen. De momenten die jullie je de rest van je leven zullen herinneren.


Boek hier jouw shoot

Dit is inclusief: 
* 2 uur fotografie
* Overleg over de invulling van jullie dag
* Inclusief 20 foto's
* Een online galerij binnen 4 weken
* Bij jou thuis of op een andere locatie
* De eerste 30 km reiskostenvergoeding

€ 350

€ 575

Dit is inclusief: 
* 4 uur fotografie
* Overleg over de invulling van jullie dag
* Inclusief 40 foto's
* Een online galerij binnen 4 weken
* Bij jou thuis of op een andere locatie
* Verrassingsmini album, zelf upgraden is mogelijk
* De eerste 30 km reiskostenvergoeding
* Uitbreiden in aantal uren is mogelijk

Boek hier jouw shoot

1. Mini
Day in the Life Reportage

2. Day in the Life Reportage

Extra's

Weekend toeslag | € 50
Extra foto's | € 15
Fotoalbum | in overleg
Reiskostenvergoeding á 0,40 ct per km
vanaf Beek en Donk

The four seasons of Family

4 Day in the Life reportages
in 12 maanden
4 uur

€ 1780

Boek hier jouw shoot

Dit is inclusief: 
* 4 uur fotografie per keer
* Overleg over de invulling van jullie dag
* Inclusief 20 foto's per keer
* Een online galerij binnen 4 weken
* Verrassingsmini album
* De eerste 30 km reiskostenvergoeding
* Betalen in 1 keer, in 4 termijnen of per maand

Boek hier jouw shoot

v.a. € 375

Dit is inclusief: 
* 1,5 uur fotografie
* Overleg over de invulling van shoot
* Inclusief 20 foto's


Familie reportages

Verzend

Let's connect

Heb je vragen? Wil je een story bij mij boeken of wil je mijn informatiebrochure ontvangen? Stuur me een bericht!

DANK JE WEL VOOR JE BERICHT, IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. HOU JE JE SPAM IN DE GATEN? SOMS BELANDEN MIJN BERICHTEN DAAR WEL EENS. TOT SNEL

X Daisy