Wedding

Mijn ideeen 

Het is eigenlijk ontzettend bijzonder, dat jullie er voor hebben gekozen om de rest van jullie leven samen verder door te brengen. Jij hebt een totaal andere achtergrond dan jouw partner, jullie voelen andere dingen, jullie zijn anders opgevoed. En toch gaan jullie die levens samenvoegen, en gaan jullie verder als één. Hoe ontzettend mooi is het dan voor mij, om daar bij te mogen zijn als fotograaf. 

Ik vind het belangrijk dat jullie verhaal verteld wordt, ik fotografeer de kleine en grote momenten, details, portretten, de grootste glimlach maar ook de meest verdrietige traan en de dikste knuffels. Allemaal vanuit een artistiek oogpunt, zodat het verhaal van jullie dag verteld wordt. 

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf, die jullie intieme bruiloft, vol liefde, leven en waardevolle details kan fotograferen? Dan denk ik dat we een goede match zijn. 

Wedding Galery

Lisanne & Geert

bekijk de galerij

Amber & Eric

bekijk de galerij

Yselle & Rick

bekijk de galerij

Inèz & Guus

bekijk de galerij

Renske & Patrick

bekijk de galerij

Annelotte & Jeroen

bekijk de galerij

Fantastisch mooi deze foto's! Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd. Ik ben helemaal warm van binnen, de foto's geven me kippenvel. Het was zo’n mooie dag en deze foto’s bevestigen dit nogmaals, wat zijn wij blij jou als fotografe te hebben gehad.  

Lisanne & Geert

De foto's, ze zijn zó mooi. wat een prachtige foto's. We zijn echt onder de indruk, sommige momenten wisten we zelf gewoon niet meer. Wij kunnen op een fantastische dag terugkijken, dankjewel daarvoor.

Inèz en Guus

mooie woorden

investering

Mijn bruilloftsfotografie start bij € 1375,- voor 6 uur fotografie, inclusief een album. Binnen 1 week ontvangen jullie een preview, en binnen 6 weken ontvangen jullie de gehele galerij. 

Ik deel graag mijn brochure met jullie, en uiteraard plannen we een kennismakingsgesprek in! Stuur je me een berichtje?

Trouwen jullie in het buitenland? Ik ga graag met jullie mee; een droom die uit komt! 

Stuur daisy een bericht

Verzend

Let's connect

Heb je vragen? Ben je benieuwd of jullie datum nog vrij is en wil je mijn informatiebrochure ontvangen? Stuur me een bericht!

DANK JE WEL VOOR JE BERICHT, IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. HOU JE JE SPAM IN DE GATEN? SOMS BELANDEN MIJN BERICHTEN DAAR WEL EENS. TOT SNel

X Daisy