Hi

Lifestyle fotograaf voor avontuurlijke geliefden en gezinnen die waardevolle momenten & emoties op een authentieke manier willen herbeleven.

ik ben Daisy

Hi, ik ben Daisy. Ik hou er van om verhalen te vertellen, avonturen te maken en mensen te ontmoeten. Ik ben lifestylefotograaf en gespecialiseerd in het vastleggen van avontuurlijke geliefdes en liefdevolle gezinnen. 

Dat ik elke keer weer in contact kom te staan met fijne mensen, die het, net als ik, belangrijk vinden om die emotionele en waardevolle momenten te koesteren en te kunnen vasthouden, is het meest bijzondere dat er is. Dit is een droom die uitkomt. 

Samen met mijn verloofde Dominique, zoon Senn en onze kat Hummer woon ik in het mooie Beek en Donk. Waar we tijdens onze studententijd in Utrecht woonden, wilden we bij het kopen van een huis graag wat meer richting de natuur. We kwamen in Rhenen terecht, en zo begon ons avontuur daar samen. Echter.... toen Senn kwam, besloten we dat het toch wel écht fijn was terug te gaan naar familie. En nu wonen we hier, in Beek en Donk. 

Eten is namelijk mijn second name. Ik eet het liefste bijzondere gerechten, met bijpassende wijnen. Win; Dominique is een echte goede huiskok! Samen genieten we van allerlei mooie plekjes op deze aardbol. We drinken lekkere koffie, en kijken uit naar een nieuwe droom samen. Zullen wij dan over een aantal maanden toch echt ons eigen camper-avontuur aan gaan?

Over Daisy

Mijn verloofde, mijn andere helft, mijn steun en toeverlaat. Door dik en dun. Al ruim 12 jaar zijn wij samen, en we hebben al zoveel gedeeld en ik wil nog zoveel meer met hem gaan delen. 

Tijd om die bruiloft dan maar eens vorm te gaan geven? 

Dominique

Voor mij is een reis geen reis geweest als ik geen zee heb gezien. Ik hou ontzettend van de natuur, bossen, bloemen, planten, en toch... eindig ik altijd bij de zee. De rustgevende geluiden van de golven, zand of steentjes tussen mijn tenen. Het lichte gevoel wanneer ik me in het water begeef. 

de zee

Onze zoon Senn, geboren in januari 2020. Waar ik vroeger dacht dat 'iedereen zo overdreef' blijken alle clichés waar. Je hart ontploft van liefde, Al ben ik zo nu en dan óók nog wel eens op zoek naar een groot stuk behang hoor. 

Daarnaast, heeft Senn mijn fotografiedroom meer leven en inhoud gegeven. 

senn

Ik hou ontzettend van eten! Vooral natuurlijk lekker eten. Op vakantie eet ik elke dag een toetje; bij voorkeur tiramisu. Dominique kan heerlijk koken, en de combinatie van uitgebreid tafelen voor en na het eten met leuke mensen geeft mij het ultieme liefdesgevoel. 

Eten

Al bijna 10 jaar in ons leven, onze Hummer. Ook wel Humeurtje genaamd, want hij kan me af en toe een humeur hebben. Toch is het de leukste, schattigste en harigste die ik ken. Ik zou me geen leven zonder hem voor kunnen stellen, ons knuffelmonster. 

Onze kat hummer

Ik hou ontzettend van op reis gaan, van weekenden weg naar mooie steden tot de meest waanzinnige natuurgebieden en mooie stranden ontdekken. In de toekomst hoop ik mijn fotografie droom te kunnen combineren met mijn passie om op reis te zijn; het fotograferen van een bruiloft buiten Nederland.

Reizen

Mijn favorieten

Ga over de foto's heen om mijn favorieten te ontdekken

Wedding

Family

mijn herinneringen

Klik op de foto om mijn herinneringen te bekijken

Bruiloften, één van die momenten in je leven waar alle vormen van emotie en waardevolle momenten samenkomen. Wil je meer lezen over mijn bruidsfotografie herinneringen? 

Family; jullie prachtige gezin, een zwangere buik of jullie pasgeboren baby. De tijd gaat te snel om die momenten niet te kunnen bewaren. Gewoon zoals jullie zijn, thuis of op een mooie plek in de natuur, lifestyle. Kijk je mee met mijn family herinneringen?

Wedding

FAMILY

Filosofie

Met mijn foto's wil ik jou laten zien hoe snel de tijd voorbij gaat. In a split second is een moment, een emotie weer vervlogen. Die momenten wil ik vangen in een foto, daar wil ik een verhaal mee vertellen. Ik laat mij inspireren door alles wat ik om me heen zie gebeuren; de natuur die elke dag een nieuwe fase ingaat. Van zomer, naar herfst, naar winter en daarmee start de lente weer. De kinderen om mij heen die opgroeien, elke dag een nieuwe stap in hun nog kleine leventjes. En dan de liefde van pasgetrouwde stellen. Het horen van hun vroegere verhalen, die emoties moeten gekoesterd worden. 

Ik geef alles tijdens een familyshoot, tijdens bruiloften, zodat jullie de meest waanzinnige beelden terug krijgen. Ik hou van storytelling zodat jij een echt verhaal terug krijgt, precies zoals jij dat ervaren hebt. Een serie foto's die jullie verhaal compleet en op een tijdloze manier vertelt. Want deze foto's zijn voor de rest van jullie leven, en jullie kinders leven, kleinkinderen. Ik wil dat ze voor altijd in jullie hart zitten.