Hi

Beeldende verhalen die je voelt

En ik wil dat je dat verhaal keer op keer voelt door naar tijdloze beelden te kijken

ik ben Daisy

Hi, ik ben Daisy. Ik hou er van om verhalen te vertellen, avonturen te maken en mensen te ontmoeten. Ik ben lifestylefotograaf, verhalen verteller in beeld. Bijna alsof je je in een documentaire bevindt. 

Dat ik elke keer weer in contact kom te staan met fijne mensen, die het, net als ik, belangrijk vinden om die emotionele en waardevolle momenten te koesteren en te kunnen vasthouden, is het meest bijzondere dat er is. Dit is een droom die uitkomt. 

Al tijdens mijn studie riep ik; ooit begin ik mijn eigen bedrijf. Nooit was het juiste moment, want ik wilde eerst meer leren, beter worden, meer zekerheid. En toen was daar... toch ineens het juiste moment. Ik was zwanger van mijn zoon Senn en besefte me hoe snel de tijd gaat. Hij werd geboren, en de tijd raasde maar door. De liefde die ik voor dat kleine mannetje voelde was oneindig, en ik dacht dit wil ik vastleggen. Voor eens en voor altijd.

Verhalen verteller in beeld
Documentair fotograaf 

Ik hóór bij jullie gezelschap...

Samen met mijn lieve vriend Dominique, zoontjes Senn en Otis, en onze kat Hummer woon ik in het mooie Beek en Donk. Waar we tijdens onze studententijd in Utrecht woonden, wilden we bij het kopen van een huis graag wat meer richting de natuur. We kwamen in Rhenen terecht, en zo begon ons avontuur daar samen. Echter.... toen Senn kwam, besloten we dat het toch wel écht fijn was terug te gaan naar familie. En nu wonen we hier, in Beek en Donk, Noord-Brabant. 

En dat klinkt misschien gek, maar ik ben gewoon liever geen toeschouwer. Ik ben niet die vlieg op de muur. Ik meng me binnen jouw gezin, ik speel met jullie kinderen, ik klets met jullie. Met jullie gasten op de bruiloft. Alleen dat zorgt er voor dat ik foto's kan maken zoals jullie zijn. Zoals jullie gasten zijn. Ik ben niet 'dé fotograaf', ik ben gewoon Daisy. En ik leg jullie verhaal vast zoals dat verteld wordt. 

Ik wil niet één perfecte foto maken. Ik maak een reportage. Ik maak een serie. Een verhalende serie. 

neem je contact met me op?

Mijn verloofde, mijn andere helft, mijn steun en toeverlaat. Door dik en dun. Al ruim 12 jaar zijn wij samen, en we hebben al zoveel gedeeld en ik wil nog zoveel meer met hem gaan delen. 

Tijd om die bruiloft dan maar eens vorm te gaan geven? 

Dominique

Voor mij is een reis geen reis geweest als ik geen zee heb gezien. Ik hou ontzettend van de natuur, bossen, bloemen, planten, en toch... eindig ik altijd bij de zee. De rustgevende geluiden van de golven, zand of steentjes tussen mijn tenen. Het lichte gevoel wanneer ik me in het water begeef. 

de zee

Onze zoon Senn, geboren in januari 2020. Waar ik vroeger dacht dat 'iedereen zo overdreef' blijken alle clichés waar. Je hart ontploft van liefde, Al ben ik zo nu en dan óók nog wel eens op zoek naar een groot stuk behang hoor. 

Daarnaast, heeft Senn mijn fotografiedroom meer leven en inhoud gegeven. 

senn

Ik hou ontzettend van eten! Vooral natuurlijk lekker eten. Op vakantie eet ik elke dag een toetje; bij voorkeur tiramisu. Dominique kan heerlijk koken, en de combinatie van uitgebreid tafelen voor en na het eten met leuke mensen geeft mij het ultieme liefdesgevoel. 

Eten

Al bijna 10 jaar in ons leven, onze Hummer. Ook wel Humeurtje genaamd, want hij kan me af en toe een humeur hebben. Toch is het de leukste, schattigste en harigste die ik ken. Ik zou me geen leven zonder hem voor kunnen stellen, ons knuffelmonster. 

Onze kat hummer

Ik hou ontzettend van op reis gaan, van weekenden weg naar mooie steden tot de meest waanzinnige natuurgebieden en mooie stranden ontdekken. In de toekomst hoop ik mijn fotografie droom te kunnen combineren met mijn passie om op reis te zijn; het fotograferen van een bruiloft buiten Nederland.

Reizen

Mijn favorieten

Ga over de foto's heen om mijn favorieten te ontdekken