Bruiloft

Jullie droom
Jullie verhaal

Het is eigenlijk ontzettend bijzonder, dat jullie er voor hebben gekozen om de rest van jullie leven samen verder door te brengen. Jij hebt een totaal andere achtergrond dan jouw partner, jullie voelen andere dingen, jullie zijn anders opgevoed. En toch gaan jullie die levens samenvoegen, en gaan jullie verder als één. Hoe ontzettend mooi is het dan voor mij, om daar bij te mogen zijn als fotograaf. 

Ik vind het belangrijk dat jullie verhaal verteld wordt, ik fotografeer de kleine en grote momenten, details, portretten, de grootste glimlach maar ook de meest verdrietige traan en de dikste knuffels. Allemaal vanuit een artistiek oogpunt, zodat het verhaal van jullie dag verteld wordt. 

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf, die jullie intieme bruiloft, vol liefde, leven en waardevolle details kan fotograferen? Dan denk ik dat we een goede match zijn. Ik vertel jullie verhaal. 

Fantastisch mooi deze foto's! Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vastgelegd. Ik ben helemaal warm van binnen, de foto's geven me kippenvel. Het was zo’n mooie dag en deze foto’s bevestigen dit nogmaals, wat zijn wij blij jou als fotografe te hebben gehad.  

Lisanne & Geert

De foto's, ze zijn zó mooi. wat een prachtige foto's. We zijn echt onder de indruk, sommige momenten wisten we zelf gewoon niet meer. Wij kunnen op een fantastische dag terugkijken, dankjewel daarvoor.

Inèz en Guus

mooie woorden

Prijzen

Dit is inclusief: 
* 6 uur fotografie
* een preview binnen een week met een samenvatting van jullie hele dag!
* een online galerij
* verrassingsmini album
* reiskosten binnen nederland

Ik wil graag kennismaken

Mijn trouwreportage prijzen starten bij 
€ 1850

Mijn prijzen zijn naar jullie wensen aan te passen.

Met een luxe trouwalbum, extra uren zodat je niets van je mooie dag mist en een pre-weddingshoot

Verzend

Let's connect

Heb je vragen? Ben je benieuwd of jullie datum nog vrij is en wil je mijn informatiebrochure ontvangen? Stuur me een bericht!

DANK JE WEL VOOR JE BERICHT, IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. HOU JE JE SPAM IN DE GATEN? SOMS BELANDEN MIJN BERICHTEN DAAR WEL EENS. TOT SNel

X Daisy